Meteen naar de inhoud

Duikcentrum Dolfijn

Ervaringen van duikers

Dit is hoe duikers die wij hebben opgeleid of die bij ons duiken over ons denken.

Gezellige, goede duikschool

Rated 5,0 out of 5
17 augustus 2021

Marc en Mariette stoppen veel energie in de lessen, zodat iedereen zijn brevet kan behalen ook als je meer lessen nodig hebt dan gemiddeld. Ze hebben heel veel geduld en dat is heel fijn als je angstig bent.

Voor en na de duikles is het een hele gezellige happening. Kortom, zij maken er samen met de andere duikinstructeurs een feestje van.

Avatar for Irene & Ronaldo
Irene & Ronaldo

Gezellige en fijne duikschool

Rated 5,0 out of 5
11 augustus 2021

Super fijne begeleiding van alle instructeurs. Op het droge zit de sfeer er goed in en lachen we veel. Eenmaal ter water is veiligheid de belangrijkste prioriteit. Iedereen geeft zijn of haar grenzen aan en daar wordt naar geluisterd en gehandeld. Vorig jaar heb ik mijn brevet Open Water gehaald en met veel plezier volg ik nu de Advanced opleiding.

Avatar for Mirthe Bolder
Mirthe Bolder

Wat een fijne duikschool!

Rated 5,0 out of 5
11 augustus 2021

Ik wilde met mijn dochter in het buitenland gaan duiken maar ben niet zo’n held in het water. Wat hebben Mariette , Marc en de andere instructeurs enorm veel geduld met me gehad. Ondanks de paniekaanvallen hebben ze me telkens weer gerust weten te stellen. Uiteindelijk heb ik mijn brevet open water gehaald 👌en ben nu zelfs gestart met de opleiding advanced. Ik ben ze dankbaar dat ik nu met veel plezier kan gaan duiken met mijn dochter💪! Nogmaals super bedankt!

En het is ook nog eens een hele gezellige club mensen!😊

Avatar for Kitty Bolder
Kitty Bolder

Ontspannen en veilig duiken

Rated 5,0 out of 5
9 augustus 2021

Een heel gezellig team instructeurs. Heel erg goed in het begeleiden van beginnende duikers die het allemaal wel heel spannend vinden. Geduldig en geen tijdsdruk

Wij duiken hier nu nog steeds met heel veel plezier bijna wekelijks.

Avatar for Francis en Mike
Francis en Mike

Wil je ook met ons duiken?

Meld je vrijblijvend aan zodat we samen een plan kunnen maken om je opleiding te beginnen of de volgende stap te zetten.