Meteen naar de inhoud

Duikcentrum Dolfijn

Open Water Diver

BASISOPLEIDING VOOR HET ZELFSTANDIG DUIKEN MET EEN BUDDY
Door de toenemende populariteit van de duiksport is het voor velen een avontuur om een duikopleiding te volgen. De duikopleiding IDD Open Water Diver geeft plezier en is de basisopleiding voor het zelfstandig duiken met een buddy. Het brevet Open water Diver is je entreebewijs voor de fascinerende en kleurrijke wereld die zich onder de waterspiegel bevindt.
Veiligheid boven alles
Tijdens de opleiding IDD Open Water Diver wordt de veiligheid van de duikers optimaal gewaarborgd. Daarom werken alle IDD duikscholen, duikverenigingen en instructeurs volgens het modulair principe. Dat betekent dat de lesstof stapsgewijs wordt behandeld.

Persoonlijke aandacht staat centraal
We staan dan ook garant voor een optimaal leerproces van de deelnemers. Onze instructeurs zijn deskundigen met ruime praktijkervaring en uitstekende didactische vaardigheden. Hierdoor kan iedereen in zijn eigen tempo de stof tot zich nemen. De persoonlijke aandacht staat centraal, zowel voor, tijdens als na de opleiding of training.
Brevet IDD wereldwijd erkend
De IDD Instructeur neemt alle oefeningen en technieken net zo lang met je door tot je het niveau hebt bereikt dat nodig is om in aanmerking te komen voor je eerste duikbrevet. Met het brevet IDD Open Water Diver op zak kun je samen met je buddy overal ter wereld duiken. Alle brevetten van IDD worden wereldwijd erkend.

LATEN WE SAMEN AAN DE SLAG GAAN

Meld je vrijblijvend aan zodat we samen een plan kunnen maken om je opleiding te beginnen of de volgende stap te zetten.