Meteen naar de inhoud

Duikcentrum Dolfijn

Onderhoud

Wij checken op jouw verzoek al je apparatuur en verhelpen kleine probleempjes. Altijd met veilige spullen onder water. Lekker gevoel, toch?

Reparatie

Blijkt er toch iets kapot of versleten dan repareren wij dat voor een redelijk prijsje voor je. Het moet wel leuk blijven, vinden wij.

Aanschaf & Advies

Wij willen graag dat je duikt met spullen die voor jou het meest geschikt zijn. Daarom helpen we je met de keuze van een uitrusting die je natuurlijk ook bij ons kunt kopen.

LATEN WE JE UITRUSTING IN ORDE MAKEN

Maak even een afspraak om je uitrusting te laten checken of repareren.

Onderhoud

Duiken is geweldig. Maar dan wel veilig, toch? Wij controleren al je apparatuur zodat jij met een veilig gevoel lekker kunt duiken. Kleinigheidjes verhelpen we gelijk. Als er wat meer aan de hand is dan spreken we eerst met elkaar af wat we eraan gaan doen.

Reparatie

Als er dan toch iets aan je uitrusting mis is, kan je dat met een gerust hart bij ons laten repareren. We weten wat we doen en hebben alles in huis om je uitrusting te repareren. Het maakt niet uit of het je ademautomaat, je wetsuit of je duikbril is. Wij fixen het. 

Wat kost dat eigenlijk?

Servicebeurt 1e en 2e trap€ 55,00
Servicebeurt 1e en 2e trap en console € 59,00
Servicebeurt 1e en 2e trap en octopus  € 62,50
Servicebeurt compleet€ 69,00

Laten we eerlijk zijn. Neem jij het risico onder water voor dit geld? We zijn het eens. Maak een afspraak voor de check up. En zoals gezegd. Kleine dingetjes fixen we gelijk.

LATEN WE JE UITRUSTING IN ORDE MAKEN

Maak even een afspraak om je uitrusting te laten checken of repareren.